Hozzávalók 1 személyre:
Elkészítése:
Forralja fel a tejet és öntse le vele a teáskanálnyi teafüvet (esetleg filtert). Ízesítse mézzel és egy kevés fahéjjal, tetejére tegyen tejszínhabot és díszítse fahéjjal.
Hozzávalók 1 személyre:
Elkészítése:
Forralja fel a vizet és öntse le vele a teáskanálnyi teafüvet (esetleg filtert). Keverje hozzá a tejet és a citromlevet, ízesítse kevés fahéjjal. Fogyasszon hozzá édes teasüteményt.
Hozzávalók 1 személyre:
Elkészítése:
Forralja fel a vizet és öntse le vele a teáskanálnyi teafüvet (esetleg filtert). Ízesítse mézzel, citrommal, fahéjjal. Tetejére tegyen tejszínhabot. Díszítse fahéjjal, citromhéjjal.
Hozzávalók 1 személyre:
Elkészítése:
Készítse el a teát a megszokott módon, majd fedje le és hagyja állni a főzetet, egészen addig, míg végez a rum felforralásával. Mialatt felforralja a rumot, addig a csészében lévő teafűből kiáznak az ízek, így kapja meg finom aromáját a tea. Keverje össze a teát és a rumot. Ízesítse cukorral.
Hozzávalók 1 személyre:
Elkészítése:
Készítse el a teát hagyományos módon, majd fedje le és hagyja állni a főzetet 5 - 10 percig. Öntse hozzá a rumot, ízesítse citrommal. A kesernyés ital jó szomjoltó. Ha ízét erősnek vagy szokatlannak találja, fogyasszon hozzá édes teasüteményt.
Egészségetekre!